Meer korting bij Lidl

Zelf gaan we graag naar de Lidl en Aldi. In de meeste gevallen goede kwaliteit spul en goed voor de portemonnee. Daarnaast ligt de Lidl op de route naar huis vanuit mijn werk en de Aldi nog geen 5 minuten lopen van ons huis vandaan. Eerder deed ik vaak boodschappen bij de Albert Heijn, maar daar kom je toch met een stuk minder spullen terug voor hetzelfde geld. Vandaag was het echter iets anders bij de Lidl.

Mevrouw 180FO vroeg mij om nog wat groente mee te nemen voor het avond eten, dus reed ik op de terugweg nog even langs de Lidl. Bij binnenkomst zag ik iets over een nieuwe Lidl PLUS app wat me nog niet eerder was opgevallen. Meteen in de winkel even gekeken.

Gratis voordeel app. Download je digitale klantenkaart, scan hem bij de kassa en krijg korting. Speciale Lidl plus aanbiedingen. Dat klonk interessant, dus direct de app gedownload.

Aanmelden

Dan komt het eerste en volgens mij enige nadeel voor degene die een wat meer anoniem leven willen leiden. Je moet je aanmelden en al je gegevens doorgeven.

jerry maguire money GIF
Show me the money

Korting

Wat krijg je terug voor je gegevens

  • Exclusieve Lidl Plus gebruikers korting
  • Kortingscoupons
  • Kraskaarten
  • Digitale kassabon
  • Folders Digitaal
  • Filiaal vinder

Je krijgt verschillende kortingen. 2+1 gratis, 1+1 gratis, 30% korting, €1,- korting. Best interessant dus.

Vandaag had ik al 30% korting voor een pakje Chinese groentemix, omdat de einddatum naderde. En 30% Lidl PLUS korting op 3 paprika’s. Totaal ruim een €1,- korting op nog geen €6,- boodschappen.. Easy money dus.

Meer info: https://www.lidl.nl/lidl-plus (geen affiliate link ;))

O nog een extra tip. Ga aan het eind van de dag, dan worden de producten die niet lang houdbaar meer zijn 30% afgeprijsd. Toch weer meepakken die korting.

Heb jij nog goede boodschappentips?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.