Ken je de uitdrukking “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!”? In mijn ogen kun je beter gek doen dan normaal en deze uitdrukking zal je ook nooit uit mijn mond horen komen. Met deze uitdrukking blokkeer je namelijk iemand’s zijn. Iedereen is wel een beetje gek, maar omdat gek niet “normaal” is en er van je verwacht wordt dat je “normaal” doet, vraag je dus eigenlijk aan iemand zich anders voor te doen dan ze zijn.

Lees meer
Voor wie is financiële onafhankelijkheid en 180fo.nl

Financiële Onafhankelijkheid krijgt steeds meer aandacht en steeds meer mensen sluiten zich aan bij de FO community. Het grappige is dat ik ongeveer 12 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met financiële onafhankelijkheid en hier op mijn manier ook mee bezig ben geweest. Maar pas sinds een paar maanden ben ik via Mevrouw 180FO in aanraking met de hele community die erbij hoort. Zoveel informatie en zoveel leuke mensen die het ook leuk vinden om hun kennis te delen. Daar is 180FO mee begonnen voor mij. In dit artikel leg ik uit voor wie Financiële Onafhankelijkheid is en beantwoord ik een aantal veel gestelde vragen.

Lees meer
Waarom financiele onafhankelijkheid

Het antwoord op de vraag waarom je zou kiezen voor Financiële Onafhankelijkheid (FO) is voor iedereen anders. Het enige wat ik in dit artikel kan bijdragen is mijn filosofie over FO. De filosofie die ik op dit moment voor mezelf gevormd heb is een verzameling van alle lessen die ik heb geleerd door het lezen van boeken, luisteren van podcasts, bekijken van fimpjes op Youtube over Financiële Onafhankelijkheid en het volgen van diverse seminars.

Lees meer

Dus je hebt de keuze gemaakt je reis te beginnen naar Financiële Onafhankelijkheid (FO)! Gefeliciteerd! Maar waar moet je nou beginnen? In dit artikel loop ik met je door de pilaren van FO.

Lees meer